Whirlpool & ZEN Technology

Lavatriqet e Whirlpooli-t me teknologjinë ZEN janë lavatriqet me nivelin më të ulët të zhurmës në botë. Derisa kazanet e lavatriqeve të deritanishme janë rrotulluar me ndihmën e një rripi të lidhur në motor të lavatriqes, modelet e reja të Lavatriqeve me teknologjinë ZEN kanë Digital...

Si të pastrohet ekrani “flat” i televizorit?

Së pari televizorin duhet ta ckyqim nga rryma. Ekrani duhet të pastrohet vetëm me lecke që zakonisht vie me televizor ose me leckë micro fiber ( lecka magjike ). Të mos përdoren letrat e kuzhinës dhe leckat të cilat përdoren për pastrime të tjera. Leckën micro fiber mund...

www.dataprojectel.com

Pastroni dhe dezinfektoni rrobalarsen tuaj

Edhe rrobalarësja juaj ka nevojë të pastrohet kohë pas kohe. Me kohë papastërtia e rrobave mblidhet në pjesë të caktuara në rrobalarese e veqanarisht në kazan dhe në gomen rreth derës së lavatriqës. Preferohet së paku dy herë në vit ta pastroni rrobalaresen tuaj. Gomën rreth derës e...

2015 Sony BRAVIA X83C X85C 4K Ultra HD Slim Android TV

Fotografi  më e bukur e realizuar deri tani në gjeneratën më të re të Televizorëve SONY 4K Ultra HD Android TV. Maksimalizon fuqinë e secilës ngjyre në  mënyrë të pavarur. [vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=1y4O1tcgRmI']...

Teknologjia 3D TV

Teknologjia 3D TV mundëson shfaqjën maksimale të realitetit. Duke shtyrë kufijtë e televizionit, teknologjia 3d është dizajnuar për t'ju afruar kënaqësi maksimale në argëtim. Me përmirsim të interferencës dhe çasjës 3D televizori juaj ju mundëson të shijoni titujt më të fundit të Hollywood-it, dhe modelet e...

Samsung SMART TV

Teknologjia më e re SMART TV ju ofron formën më të avancuar për TV-në tuaj. Televizori i juaj SAMSUNG do të shëndrrohet në mjet komunikimi i cili sjell të integruar aplikacionet: Your Video, Search All, Web Browser të Social TV që ju mundësojnë komunikimin e drejtperdrejtë...

Samsung SUHD TV

Samsungu sjell në treg televizorin më të ri SUHD . Ky model i vitit 2015 vendos standarde të reja në planin e Ultra High Definition të përmbajtjes së televizorëve. SUHD si teknologji inovative tejkalon të gjitha kufizimet e deritanishme të ekraneve dhe ofron kualitet superior të fotografisë...

Teknologjia Eco Bubble

Teknologjia Eco Bubble e lavatriqeve Samsung eshte teknologji e persosur, e cila permes nje gjeneratori mundeson perzierjen e detergjentit me uje dhe shendrrimin e tij ne fluska para se detergjenti te depertoj ne kazan. Permes kesaj teknologjie mundesohet pastrim me efektiv i rrobave duke pas...