Si të pastrohet ekrani “flat” i televizorit?

tv_samsung

Së pari televizorin duhet ta ckyqim nga rryma.

Ekrani duhet të pastrohet vetëm me lecke që zakonisht vie me televizor ose me leckë micro fiber ( lecka magjike ).

Të mos përdoren letrat e kuzhinës dhe leckat të cilat përdoren për pastrime të tjera.

clean_tv

Leckën micro fiber mund ta zëvendesoj vetëm lecke pambuku super e butë që do ta përdorni vetëm për pastrimin e ekranit.

Nuk duhet përdorur as një lloj detergjenti që zakonisht përdorim për pastrim e xhamave etj .

Në TechnoMarket dhe në treg gjinden preparate të vecanta për pastrimin e ekraneve.

error

E preferuar që ekrani të pastrohet me leckë të lagur dhe të shtrydhur mirë, mundësisht me ujë të destiluar. Preparatin e aplikojm vetëm në leckë e jo drejtëpërdrejt në ekran.

Po ashtu duhet pastruar edhe pjesën e prapme të televizorit me veprim të njejtë duke qenë se elektriciteti tërheq pluhurin.

Pas pastrimit le të thahet mirë e pastaj e kycni në rrymë.

 

KUJDES!

 

Mos përdorni letrat dhe leckat e kuzhinës për pastrimin e ekranit se e dëmtojnë ate. Mos aplikoni preparate direkt në ekran.

Ndiqni shembullin në : You Tube

 

Ska Komente

Posto

seventeen − 7 =