Teknologjia Eco Bubble

Teknologjia Eco Bubble e lavatriqeve Samsung eshte teknologji e persosur, e cila permes nje gjeneratori mundeson perzierjen e detergjentit me uje dhe shendrrimin e tij ne fluska para se detergjenti te depertoj ne kazan. Permes kesaj teknologjie mundesohet pastrim me efektiv i rrobave duke pas parasysh se detergjenti i shendrruar ne fluska, deperton me lehte ne te gjitah pjeset e rrobave. Duke pas parasysh kete teknologji gjate pastrimit te rrobave nevojitet me pak uje i nxehte, gje qe shpie deri tek kursimi me i madh i energjise – deri ne 30%. Prgorami SUPER ECO WASH me te cilin jane te pajisura lavatriqet e Samsung-ut pastrojn me programin 15° C sikurse lavatriqet e rendomta me programin 40° C, duke hfrytezuar vetem 30% te energjise. Teknologjia Eco Bubble eshte teknolgji e persosur dhe e perparuar e cila duke shfrytezuar fluskat dhe duke bere pastrimin me fluska, i mbron rrobat tuaja nga demtimet e mundshme.

  Produktet Eco Bubble mund ti gjeni ne Technomarket

Ska Komente

Posto

16 + three =