Whirlpool & ZEN Technology

whirlpool

Lavatriqet e Whirlpooli-t me teknologjinë ZEN janë lavatriqet me nivelin më të ulët të zhurmës në botë.

Derisa kazanet e lavatriqeve të deritanishme janë rrotulluar me ndihmën e një rripi të lidhur në motor të lavatriqes, modelet e reja të Lavatriqeve me teknologjinë ZEN kanë Digital Inverter Engine (motor pa brusha), i cili është i kapur direkt – Direct Drive Engine – në kazan të lavatriqes. Kjo mundëson që lavatriqja të ketë nivelin më ulët të zhurmës në botë, të kursej energjinë elektrike deri në 30% dhe të bëjë larje perfekte të rrobave.

Shfrytëzojeni rastin dhe shikoni nga afër lavatriqet me ZEN Technology në Technomarket

 

Ska Komente

Posto

4 × five =