Thithëse me nivelin më të ulët të zhurmës në botë

Ju shqetëson zhurma e tepërt gjatë punës me thithësen elektrike? Për të gjithë ata që janë të ndjeshëm ndaj zhurmës dhe duan të kenë një thithëse të përkryer që i plotëson të gjitha nevojat e tyre, Samsung-u ka sjellë në treg këtë thithëse me nivelin...

Teknologjia NO FROST

Modelet që nuk krijojnë akull (NO FROST ) qarkullojnë ajrin e ftohtë i cili mbledh lagështinë brenda frigoriferit, dhe avullohet me nxehtësine e kompresorit. Modelet NO FROST nuk do të krijojne akull në brendësi dhe për këtë arsye nuk keni nevojë të shqetësoheni për të...