Whirlpool & ZEN Technology

Lavatriqet e Whirlpooli-t me teknologjinë ZEN janë lavatriqet me nivelin më të ulët të zhurmës në botë. Derisa kazanet e lavatriqeve të deritanishme janë rrotulluar me ndihmën e një rripi të lidhur në motor të lavatriqes, modelet e reja të Lavatriqeve me teknologjinë ZEN kanë Digital...

Si të pastrohet ekrani “flat” i televizorit?

Së pari televizorin duhet ta ckyqim nga rryma. Ekrani duhet të pastrohet vetëm me lecke që zakonisht vie me televizor ose me leckë micro fiber ( lecka magjike ). Të mos përdoren letrat e kuzhinës dhe leckat të cilat përdoren për pastrime të tjera. Leckën micro fiber mund...

www.dataprojectel.com

Pastroni dhe dezinfektoni rrobalarsen tuaj

Edhe rrobalarësja juaj ka nevojë të pastrohet kohë pas kohe. Me kohë papastërtia e rrobave mblidhet në pjesë të caktuara në rrobalarese e veqanarisht në kazan dhe në gomen rreth derës së lavatriqës. Preferohet së paku dy herë në vit ta pastroni rrobalaresen tuaj. Gomën rreth derës e...

2015 Sony BRAVIA X83C X85C 4K Ultra HD Slim Android TV

Fotografi  më e bukur e realizuar deri tani në gjeneratën më të re të Televizorëve SONY 4K Ultra HD Android TV. Maksimalizon fuqinë e secilës ngjyre në  mënyrë të pavarur. [vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=1y4O1tcgRmI']...