BLLOGU

Administrata

Adresa: Dardania, Sheshi Sali Ceku (Te Ora e Kurrizit)

Tel. 038 540 844  | 038 840 899

Email. info.ks@dataprojectel.com

Adresa: Dardania, Sheshi Sali Ceku (Te Ora e Kurrizit)

Tel. 038 540 844  | 038 840 899

Email. info.ks@dataprojectel.com

Distribuimi

Adresa: Zona Industriale, Prishtinë

Tel.  038 540 844  | 038 840 899

Mob. 044 240 618 | 049 240 618

Email. info.ks@dataprojectel.com

Servisi

Adresa: Dardania, Rruga Ilaz Kodra(Te Ora e Kurrizit)

Tel.  038 540 844  | 038 840 899

Mob. 049 686 667 | 049 733 709

Email. vigan.uflla@dataprojectel.com

Transporti

Adresa: Dardania, Sheshi Sali Ceku (Te Ora e Kurrizit)

Tel. 038 540 844  | 038 840 899

Email. info.ks@dataprojectel.com

Revista Elektronike

SOCIAL MEDIA

Na ndiqni ne rrjetet tona Sociale dhe në YouTube për t’u informuar me më të rejat e fundit nga Data Project Electronics

FACEBOOK

LINKU

TWITTER

LINKU

GOOGLE +

LINKU

YOU TUBE

LINKU