Historiku

Data Project Electronics është themeluar që në vitin 1989, në fillim si kompani e cila për veprimtari kryesore ka pasur projektimet nga lëmia e Hidro Inxhinjerisë.

Gjatë viteve ka ndëruar veprimtarinë, ndikuar nga rrethanat e atëhershme për tu fokusuar në tregëtinë me paisjet elektro-shtëpiake me shumicë dhe pakicë. Nga viti 2008 , rrjeti I pakicës vepron nën emërtimin Technomarket.

Data project Electronics është distributor I autorizuar I brendeve: Samsung, Sony , Whirlpool , Rowenta , Tefal , Moulinex, Krups, VOX .

Slogani I Kompanisë “NE DIJMË ÇKA SHESIM , JU DINI ÇKA BLENI” reflekton përkushtimin dhe profesionalizmin e stafit të kompanisë që të ofrojë shërbime superiore ndaj konsumatorëve duke përcjellur trendet aktuale në këtë fushë.

Kompania punëson 30 punëtorë , ku shumica ka edukim superior.

Stafi

team_image
Drejtoreshë

Linda Shala

Tel. 038540844 – 038540899
linda.shala@dataprojectel.com

team_image
Menaxhere e financave

Mukadese Mustafa

Tel. 038540844 – 038540899
mukadese.mustafa@dataprojectel.com

team_image
Menaxher brendi

Astrit Gunga

Tel. 038540844 – 038540899
astrit.gunga@dataprojectel.com

team_image
Menaxher brendi

Fllorent Krasniqi

Tel. 038540844 – 038540899
fllorent.krasniqi@dataprojectel.com

team_image
Menaxhere Export - Import

Blerina Dibra

Tel. 038540844 – 038540899
blerina.dibra@dataprojectel.com

team_image
Menaxher i Distribuimit

Zymer Mustafa

Tel. 038540844 – 038540899
zymer.mustafa@dataprojectel.com

team_image
Kordinator i servisit

Vigan Uflla

Tel. 038540844 – 038540899
vigan.uflla@dataprojectel.com

team_image
Menaxhere e administrates

Florineta Bajgora Zaimi

Tel. 038540844 – 038540899
florineta.bajgora@dataprojectel.com

Servisi

Për të gjitha produktet e blera në Technomarket ju sigurohet garancioni adekuat i mbështetur nga prodhuesit dhe qendrat e servisit të autorizuar.

Rrjeti i Technomarketeve në Kosovë ju siguron mbështetje edhe pas afatit garantues me pjesët rezervë origjinale. Mjafton të kontaktoni cilëndo pikë të shitjes ku do tu ofrohet asistenca e nevojshme në servisimin e paisjes tuaj.

Për çdo informatë rreth garancioneve dhe servisimit në dispozicion kontakt telefoni i koordinatorit Servis Qendrës: 049 733 709

Partnerët