Thithëse me nivelin më të ulët të zhurmës në botë

Ju shqetëson zhurma e tepërt gjatë punës me thithësen elektrike? Për të gjithë ata që janë të ndjeshëm ndaj zhurmës dhe duan të kenë një thithëse të përkryer që i plotëson të gjitha nevojat e tyre, Samsung-u ka sjellë në treg këtë thithëse me nivelin më të ulët të zhurmës në botë. Kjo thithëse elektrike posedon nivel të pabesueshëm të ulët me 67dBa dhe fuqine mbresëlënëse me 2000 W. Tub prej alumini si dhe zvogëlimi i zhurmës së padurueshme të motorrit.

Këtë model mund ta gjeni në Technomarket.

Ska Komente

Posto

nine + eighteen =