Teknologjia 3D TV

Teknologjia 3D TV mundëson shfaqjën maksimale të realitetit. Duke shtyrë kufijtë e televizionit, teknologjia 3d është dizajnuar për t’ju afruar kënaqësi maksimale në argëtim. Me përmirsim të interferencës dhe çasjës 3D televizori juaj ju mundëson të shijoni titujt më të fundit të Hollywood-it, dhe modelet e avancuara shëndrrojnë sinjalin 2D në një eksperience reale 3D me ndihmën e syzeve aktive 3D të lehta në stilin e syzeve të diellit.

Modele të ndryshme mund ti gjeni në Technomarket

Ska Komente

Posto

nineteen − 10 =