Samsung SUHD TV

Samsungu sjell në treg televizorin më të ri SUHD . Ky model i vitit 2015 vendos standarde të reja në planin e Ultra High Definition të përmbajtjes së televizorëve. SUHD si teknologji inovative tejkalon të gjitha kufizimet e deritanishme të ekraneve dhe ofron kualitet superior të fotografisë me kontrast, ndriqim dhe ngjyra të jashtëzakonshme.

SUHD televizorët janë TV të lakuar që shfrytëzojnë teknologjinë ekologjike te nano – kristaleve . Kjo teknologji mundëson një paletë të gjerë të ngjyrave ekzakte që shikuesve u ofron 64 herë më shumë nuanasa të ngjyrave në krahasim me televizorët standard.

Samsungu vendos shkronjën “ S “ – për produktet të cilat paraqesin një hapë para në avansimin e teknologjisë.

Të gjithë televizorët SMART të Samsungut të prodhuara në 2015 do të bazohen në sistemin Operative TIZEN , një platformë zhvilluese e cila përkrahë WEB standardet për TV aplikacionet. Duke ju falemnderuar platformës më të re të Samsung Smart TV të pasuruar me shume aplikacione të reja ofrohet qasje e pakufizuar, inovative si asnjë here më parë me një lehtësi dhe shpejtësi në përdorim.

 

 

Së shpejti në Technomarket

Ska Komente

Posto

twelve − ten =