Teknologjia Eco Bubble

Teknologjia Eco Bubble e lavatriqeve Samsung është teknologji e përsosur, e cila përmes një gjeneratori mundëson përzierjen e detergjentit me ujë dhe shëndrrimin e tij në fluska para se detergjenti të depërtoj në kazan. Përmes kësaj teknologjie mundësohet pastrim më efektiv i rrobave duke pas parasysh se detergjenti i shëndrruar në fluska, depërton më lehtë në të gjitha pjesët e rrobave. Duke pas parasysh këtë teknologji gjatë pastrimit të rrobave nevojitet më pak ujë i nxehtë, gjë që shpie deri tek kursimi më i madh i energjisë – deri në 30%. Prgorami SUPER ECO WASH me të cilin janë të pajisura lavatriqet e Samsung-ut pastrojn me programin 15° C sikurse lavatriqet e rëndomta me programin 40° C, duke shfrytëzuar vetëm 30% të energjisë.

Teknologjia Eco Bubble është teknolgji e përsosur dhe e përparuar e cila duke shfrytëzuar fluskat dhe duke bërë pastrimin me fluska, i mbron rrobat tuaja nga dëmtimet e mundshme.

 

Produktet Eco Bubble mund ti gjeni në Technomarket.

Ska Komente

Posto

twenty + 3 =