Thithese Tag

Thithëse me nivelin më të ulët të zhurmës në botë

Ju shqetëson zhurma e tepërt gjatë punës me thithësen elektrike? Për të gjithë ata që janë të ndjeshëm ndaj zhurmës dhe duan të kenë një thithëse të përkryer që i plotëson të gjitha nevojat e tyre, Samsung-u ka sjellë në treg këtë thithëse me nivelin...