Technology Tag

Teknologjia NO FROST

Modelet që nuk krijojnë akull (NO FROST ) qarkullojnë ajrin e ftohtë i cili mbledh lagështinë brenda frigoriferit, dhe avullohet me nxehtësine e kompresorit. Modelet NO FROST nuk do të krijojne akull në brendësi dhe për këtë arsye nuk keni nevojë të shqetësoheni për të...