Sony Tag

Si të pastrohet ekrani “flat” i televizorit?

Së pari televizorin duhet ta ckyqim nga rryma. Ekrani duhet të pastrohet vetëm me lecke që zakonisht vie me televizor ose me leckë micro fiber ( lecka magjike ). Të mos përdoren letrat e kuzhinës dhe leckat të cilat përdoren për pastrime të tjera. Leckën micro fiber mund...

2015 Sony BRAVIA X83C X85C 4K Ultra HD Slim Android TV

Fotografi  më e bukur e realizuar deri tani në gjeneratën më të re të Televizorëve SONY 4K Ultra HD Android TV. Maksimalizon fuqinë e secilës ngjyre në  mënyrë të pavarur. [vc_video link='https://www.youtube.com/watch?v=1y4O1tcgRmI']...