Samsung Tag

Si të pastrohet ekrani “flat” i televizorit?

Së pari televizorin duhet ta ckyqim nga rryma. Ekrani duhet të pastrohet vetëm me lecke që zakonisht vie me televizor ose me leckë micro fiber ( lecka magjike ). Të mos përdoren letrat e kuzhinës dhe leckat të cilat përdoren për pastrime të tjera. Leckën micro fiber mund...

www.dataprojectel.com

Pastroni dhe dezinfektoni rrobalarsen tuaj

Edhe rrobalarësja juaj ka nevojë të pastrohet kohë pas kohe. Me kohë papastërtia e rrobave mblidhet në pjesë të caktuara në rrobalarese e veqanarisht në kazan dhe në gomen rreth derës së lavatriqës. Preferohet së paku dy herë në vit ta pastroni rrobalaresen tuaj. Gomën rreth derës e...

Teknologjia Eco Bubble

Teknologjia Eco Bubble e lavatriqeve Samsung është teknologji e përsosur, e cila përmes një gjeneratori mundëson përzierjen e detergjentit me ujë dhe shëndrrimin e tij në fluska para se detergjenti të depërtoj në kazan. Përmes kësaj teknologjie mundësohet pastrim më efektiv i rrobave duke pas...

Thithëse me nivelin më të ulët të zhurmës në botë

Ju shqetëson zhurma e tepërt gjatë punës me thithësen elektrike? Për të gjithë ata që janë të ndjeshëm ndaj zhurmës dhe duan të kenë një thithëse të përkryer që i plotëson të gjitha nevojat e tyre, Samsung-u ka sjellë në treg këtë thithëse me nivelin...