Rrobalarese Tag

www.dataprojectel.com

Pastroni dhe dezinfektoni rrobalarsen tuaj

Edhe rrobalarësja juaj ka nevojë të pastrohet kohë pas kohe. Me kohë papastërtia e rrobave mblidhet në pjesë të caktuara në rrobalarese e veqanarisht në kazan dhe në gomen rreth derës së lavatriqës. Preferohet së paku dy herë në vit ta pastroni rrobalaresen tuaj. Gomën rreth derës e...