Eco Bubble Tag

Teknologjia Eco Bubble

Teknologjia Eco Bubble e lavatriqeve Samsung është teknologji e përsosur, e cila përmes një gjeneratori mundëson përzierjen e detergjentit me ujë dhe shëndrrimin e tij në fluska para se detergjenti të depërtoj në kazan. Përmes kësaj teknologjie mundësohet pastrim më efektiv i rrobave duke pas...