Samsung SMART TV

Teknologjia më e re SMART TV ju ofron formën më të avancuar për TV-në tuaj. Televizori i juaj SAMSUNG do të shëndrrohet në mjet komunikimi i cili sjell të integruar aplikacionet: Your Video, Search All, Web Browser të Social TV që ju mundësojnë komunikimin e drejtperdrejtë nëpërmjet rrjeteve sociale të Internetit, dhe shumë mundësive tjera që do të ju lënë pa frymë. Lidhje në internet me WiFi ose kabëll dhe me programin SmartHub ju mund ta zëvendësoni kompjuterin tuaj me Samsung Smart TV.

Samsung-Smart-Tv 1

Samsung SMART TV mund ti gjeni në Technomarket.

Ska Komente

Posto

nine + nine =