Teknologjia NO FROST

Modelet që nuk krijojnë akull (NO FROST ) qarkullojnë ajrin e ftohtë i cili mbledh lagështinë brenda frigoriferit, dhe avullohet me nxehtësine e kompresorit. Modelet NO FROST nuk do të krijojne akull në brendësi dhe për këtë arsye nuk keni nevojë të shqetësoheni për të shkrirë frigoriferin, ruhet një temperaturë më konstante dhe sigurohet kompensim më i shpejtë i temperaturës pasi është hapur dera, po ashtu ofrohen edhe avantazhe tjera: ushqimi mbetet në kushte më të mira, është më i ushqyeshëm dhe nuk ndryshon ngjyra, nuk ngjiten. Shfrytëzimi efiqient i energjisë elektrike.

  Modelet NO FROST mund ti gjeni në Technomarket.

Ska Komente

Posto

4 × 2 =